perjantai 20. heinäkuuta 2012

Pyöräilyä ja tapahtumia Lemlandissa ja Maarianhaminassa

Olen parin viimeisen viikon aikana pyöräillyt Lemlandissa hiukan tavallista enemmän, kun koirat ovat "lomalla" pohjoisessa ja olen täällä yksin ikävissäni. Tässä alhaalla pari videota.

Enemmän tekstiä tästä asiasta löytyy täältä, toisesta blogistani.

Lemland on kaunista seutua, kuten koko Ahvenanmaa vesistöineen ja vehmaine maisemineen.

Tänään ehkä pyöräilen ihan Maarianhaminaan asti Meripäiville ( Ålands Sjödagar ). RockOff Ferstival alkaa myös tänään. Tiedä vaikka kävisin vähän kuulostelemassa samalla reissulla. Alandia Jazz Festival 2012 jäi väliin. Täällä on aika paljon tapahtumia kesällä.
2 kommenttia:

 1. Kivat kesämaisemat, Laali! Meillä vasta ensimmäinen aurinkoinen kesäpäivä eilen täällä Porvoossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milena!

   Meillä on ollut aurinkoista ja hienoa aivan normaalisti, tai melkein ainakin.

   Sadettakaan ei ole ollut kuin joskus iltaisin ja yöllä: Viime yönäkin oli satanut. Nyt on puolipilvistä, ja mukavan lämmintäkin ulkona. Vaikka satoi tässä erään kokonaisen viikonlopun, mutta siitä on jo aikaa, unohtuu nopeasti! :)

   Sanotaankin, että Ahvenanmaa on aurinkoisin paikka Suomessa, ja kenties Pohjoismaissakin. Niin ne ainakin leuhkivat. Mene tiedä. Kiva sää on ollut.

   Polkaisin eilen Meripäiville, ja siellä oli aika paljon ihmisiä, lonkero maistui Mikael Björklundin Pub Niskassa. Jäi kyllä vain yhteen! :D

   Teen siitäkin pienen kertomuksen jossain vaiheessa. Yritän kertoa ihmisille, että Ahvenanmaa on kiva kesäinen lomanviettopaikka. Heinäkuussa onkin paljon tapahtumia.

   Mukavaa lauantaita!

   Poista

Saa tätä kommentoidakin!